webwinkel .net
Home
 
Eigen webwinkel
 
Webwinkel software
 
Online winkelen
 
Contact
 
Links
 
 

Webwinkel software

Jaren geleden dachten mensen nog dat online winkelen nooit aan zou slaan. Zonder dat je kleding eerst kan passen, electronica kan proberen of een boek even door kan bladeren kopen mensen toch niets? Zo werd een jaar of tien geleden nog massaal gedacht! Inmiddels is wel duidelijk dat online winkelen gewoon een enorme trend is en dat steeds meer mensen online winkelen.

Het is zeker niet iets meer dat alleen voor de computerfreaks is. Zo blijkt dat juist ouderen veel online winkelen. Ze hoeven dan niet het huis uit. Jongeren zijn ook helemaal opgegroeid met het internet en ervaren weinig verschil tussen online en offline winkelen. Ze kopen van alles op het internet.

Online winkelstraten


Om het online winkelen meer op het offline winkelen te laten lijken ontstaan er op het internet speciale winkelstraten. Hier kun je dan van webwinkel naar webwinkel surfen. Toch kopen mensen nog steeds het meeste bij de momenteel grootste webwinkels van het internet. Of online winkelstraten echt zullen doorbreken blijft dus maar de vraag.

Wat vind jij? Deel je ervaringen met andere webwinkeliers!